Gıda sektörünün farklı paydaşlarını Gıdada Etki Konferansı’nda bir araya getirdiklerini söyleyen Foodback Kurucu Ortağı Tuğçe Ergün Cireli, “Küresel bir iklim ve gıda krizinin içerisindeyiz. Değişen koşullar sebebiyle yetersiz beslenmeye ilişkin daha büyük sorunlar ise kapıda. Dördüncü senesine girdiğimiz Gıdada Etki Konferansı’nda, gıda sisteminde sürdürülebilir bir etkinin sağlanması için sektörel paylaşımın önemini yeniliyoruz. Türkiye’nin dünyada önemli bir tarım ülkesi olması için teknolojiyi entegre etmesi, sektör temsilcilerinin inovatif girişimlere alan tanıması ve bir arada çalışması çok önemli” dedi.
Related Posts
UBS: Altın 2025 sonuna kadar 2 bin 900 dolara yükselecek
- Mehmet Karaman
- 25 Kasım 2024
- 2 min
- 0
İsviçre merkezli UBS'e göre altın önümüzdeki yılın sonuna kadar ons başına 2 bin 900 dolara…
Kilis’te Kelle Paça İlgi Görüyor
- Mehmet Karaman
- 23 Kasım 2024
- 2 min
- 0
Soğuyan havalarla birlikte Kilis'te kelle paçaya olan ilgi arttı, vatandaşlar bağışıklık için tercih ediyor.
Sağlığınız ve Güzelliğiniz İçin Güvenli Bir Yolculuk
- Mehmet Karaman
- 23 Kasım 2024
- 4 min
- 0
Günümüz dünyasında, sağlık ve estetiğin birlikteliği artık yalnızca bir ihtiyaç değil, aynı zamanda bir yaşam…